WBIF Team World Champion 2023: Team ITALY!!! WBIF Tour 2024: Online Tourney 2 - Deadline: 15.02.2024!!

Duyuru



02.12.2021 - 32nd Wbif Open 2022

Katılım:

´WBIF Open played at our server Heroes - now with video option!

Turnuvaya katılımı 10 euro zorunlu turnuva katılım ücreti ile yıllık üyelik aidat bedelini yatırmış herkese açıktır (detaylar aşağıdadır)

Katılım herkese açıktır. Web sitesinde ve e-mail'lerde bulunan bilgi Almanca, İngilizce ve Türkçe'dir. Katılımcı sayısı 240 ile sınırlandırılmıştır. Gerekli durumlarda kayıt ücretinin teslim alınması sırasına uyulacaktır. Başvurular şu andan itibaren başvuru formunda belirtilen tarihe kadar sürecektir.

Turnuva 04.09.2022 tarihinde başlayacaktır. Turnuva süresi katılımcı sayısına göre değişir.

Turnuva Üçlü-Eliminasyon modunda oynanacaktır: Her oyuncu 3 kere yenilip elenene kadar veya tek başına en az mağlubiyetli kalıp turnuvayı kazanana kadar oynar. Bütün maçlar 13 sayıdır. İlk üç maçın kurası (1, 2 ve 3. turlar) bir seferde rastgele olarak çekilir ve sıra gözetilmeksizin oynanır. Bundan sonraki turlarda eşleşmeler her tur için ayrı ayrı olacak şekilde Hans-Jürgen Werner tarafından yazılmış Swiss sistem turnuva yazılımı kullanılarak yapılır. Eşitlik-çözücü (tie-breaker) rating (sıralama kriteri) uygulanmaz. Hesaplanan performans oranlarının (PR - performance rate) turnuva sonucuna etkisi yoktur. Ayrıca WBIF turnuva kuralları uygulanır.

Turnuva derecelendirmesi için kazanılan maçlar değerlendirilir. Maçlarda alınan sayıların ve performans oranlarının (PR - performance rate) turnuva sonucuna etkisi yoktur.

Bütün maçlar 13 sayılıktır. Turnuva maçları Heroes . Her bir sunucu için rumuz/lakap/nik bilgileri kayıt sırasında bildirilir ve yayınlanır. Heroes üyeliği olmayan katılımcıların wbif@gmx.net adresine mail atarak üyelik başvurusu yapması gerekir (bu EBIF turnuvasında oynayacaklarından bahsetmelidirler).

Maç sonuçları web sitesinde bulunan form doldurularak Turnuva Direktörü'ne bildirilmelidir. Maç kayıt dosyası oyuncu tarafından eklenecek ve eXtreme Gammon analizi ve sonuçları yayınlanacaktır.

Turnuva katılımı ücreti olarak 10,00 € alınacaktır. Ödeme banka transferi veya PayPal ile mümkündür. Lütfen sadece yıllık üyelik aidatını ödemiş oyuncuların katılabildiğini dikkate alınız: yıllık aidat ya 10 euro olarak EBIF'e (wbif@gmx.net adresi belirtilerek PayPal ile) ya da indirimli olarak ülke federasyonunuza ödenebilir! As now as you have enough deposit in Your wbif account you can register for tourney!<

Altı en iyi dereceyi alan oyuncu şahsi sertifikalar ile ödüllendirilir (posta ile gönderilir). Ayrıca katılım ücretlerinin kesintiler dışındaki toplamı (30% / 24% / 16% / 12% / 10% / 8%) oranlarıyla ödül olarak ödenir. Katılım ücretinin %10 'u kayıt ücreti olarak alınmaktadır.

İngilizce WBIF-kuralları uygulanır.

Turnuvaya kayıtlar şu andan itibaren (04.09.2022) tarihine kadar web sitesindeki kayıt formu doldurularak yapılır. Turnuva Hakkında Sorular için lütfen turnuva direktörüne e-mail ile başvurunuz.